ΤΡΑΓΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΡΑΓΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Position: Υπ. Τοπικος Συμβουλος

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .. Ο Δήμος μας … τα χωριά μας … το χωριό μου οι Μυτιληνιοί χρειάζονται μια ΑΝΑ.Σ.Α και ανθρώπους νέους δημιουργικούς ικανούς να σταθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας ώστε να παλέψουμε για ένα χωριό που θα αξίζει να ζεις .

Ονομάζομαι Τραγάνης Σταύρος του Δημητρίου και διαμένω μόνιμα στους Μυτιληνιούς όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Είμαι παντρεμένος με την Φυσικό Λυμπέρη Γραμματική και έχουμε δύο παιδιά ,ένα κορίτσι 7 ετών και ένα αγόρι 5 ετών. Είμαι απόφοιτος Ι.Ε.Κ. πληροφορικής και εργάζομαι σε λογιστήριο εμπορικής επιχείρησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά καθώς είχα εκλεγεί ως τοπικός σύμβουλος στους Μυτιληνιούς την περίοδο 2006-2010 .

Τα χρόνια που ακολούθησαν αφοσιώθηκα στην οικογένεια καθώς η ανατροφή δύο μικρών παιδιών έχει πολλές απαιτήσεις. Θέλω να έχω την ευκαιρία να τους προσφέρω ένα τόπο ΑΣΦΑΛΗ με επιλογές και δραστηριότητες που απουσιάζουν . Όλοι μαζί μέσα από ανοικτό διάλογο να προσπαθήσουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, σε ένα χωριό που κάποτε ήταν από τα πιο δραστήρια σε όλο το Αιγαίο με την δράση των συλλόγων αλλά και την ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή της κοινότητας στα πολιτιστικά δρώμενα. Ένα χωριό που κάποιοι αποφάσισαν με την δράση τους ή την αδράνειά τους αν θέλετε να το αφήσουν να μαραζώνει.