ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Position: Υπ. Τοπικος Συμβουλος

Τελείωσαν οι ώρες της κοροϊδίας, ήρθε η ώρα της δημιουργίας,για το καλό του Νησιού μας για το καλό που μας αρμόζει και μας ΑΞΙΖΕΙ.

Αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό ΑΝΑ.Σ.Α με υποψήφιο δήμαρχο τον Γεώργιο Στάντζο,στις επερχόμενες εκλογές του Μαίου για τη θέση του τοπικού συμβούλου,γιατί νιώθω ότι με το να κάθομαι αμέτοχος και άπραγος στα προβλήματα του Νησιού μας,με καθιστά αυτόματα συνεργό στο “έγκλημα” που διαπράττεται στο τόπου μου.

Το Νησί μας έχει τις δυνατότητες να πάει μπροστά και δεν υπάρχει πλέον χρόνος για λόγια δίχως πράξεις,για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και λάθος κινήσεις.

Το μέλλον μοιάζει,αβέβαιο και η ζωή στο Νησί μας όσο πάει και δυσκολεύει.Οι νέοι φεύγουν από το Νησί για ένα καλύτερο μέλλον και όσοι μένουμε πίσω ανεξαρτήτου ηλικίας παλεύουμε καθημερινά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Είναι χρέος μας και υποχρέωση όλον μας να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και οι γενεές που έρχονται,να βρεθούν αντιμέτωπες με μια υγιής κοινωνία με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο της και όχι σε μια πολιτική που πρωταρχικό σκοπό έχει την διάλυση του τόπου μας.

Συγκεκριμένα,η πόλη της Σάμου,το Βαθύ ζεί ίσως την πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει μετά την μεταπολίτευση.Όμως αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ,πριν να είναι αργά,να πάρει την ΑΝΑΣΑ που του αξίζει αυτός ο τόπος.Οι ανάγκες μας για μια καλύτερη κοινωνία να μην φαντάζει άπιαστο όνειρο,να έχουμε λόγο ύπαρξης και όχι απλά να επιβιώνουμε σε μια κατάσταση φτιαγμένη για λίγους,το συμφέρον να υπάρχει μόνο για το καλό του Νησιού μας και να σταματήσει να ειναι σε προσωπικό επίπεδο.