ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Position: Υπ. Δημοτικος Συμβουλος

Σαν νέος  που επιχειρώ στο νησί που γεννήθηκα και μεγάλωσα το θεωρώ χρέος μου να ασχοληθώ και να προωθήσω έναν τόπο ο οποίος συνεχίζει να είναι ένα ακατέργαστο κρυμμένο διαμάντι του Αιγαίου.

Γεννήθηκα στη Σάμο τον Απρίλιο του 1987. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Σάμου και σπούδασα στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης στο τμήμα Πληροφορικής, με ειδικότητα στο web development.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου είχα ενεργή συμμετοχή σε προγράμματα, και σημαντική διάκριση σε διαγωνισμό για εφεύρεση καινοτόμας διαδικτυακής υπηρεσίας ,που έλαβε μέρος στο Πανεπιστήμιο του Groningen (University of applied Sciences) στην Ολλανδία, τo 2011.

Από το 2015 μέχρι σήμερα ασχολούμαι  επαγγελματικά με το χώρο της εστίασης. Είμαι συνιδιοκτήτης και bar manager της οικογενειακής επιχείρησης «Solid Bar» στην πόλη της Σάμου. Επίσης, από το 2009 μέχρι σήμερα είμαι ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας «MarbleArt», η οποία έχει να κάνει με εμπορία και επεξεργασία μαρμάρου και γρανίτη.

Από το 2018 μέχρι σήμερα είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εστίασης της πόλης της Σάμου στη θέση του ταμία. Ασχολήθηκα από νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό σε τοπικό επίπεδο σε ομάδα καλαθοσφαίρισης , και επίσης ως μέλος  χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων. Από το 2017 μέχρι σήμερα ,είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας Σάμου καθώς και εθελοντής αιμοδότης.