ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Position: Υπ. Δημοτικος Συμβουλος

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό απέναντι στον τόπο, στην ιστορία του, το παρόν και το μέλλον του, μα κυρίως απέναντι στα παιδιά μας και τη νέα γενιά, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι αποδέχτηκα την πρόταση του συνδυασμού ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο με επικεφαλής δήμαρχο τον Γεώργιο Στάντζο και σας ανακοινώνω ότι στις προσεχείς εκλογές θα είμαι υποψήφιος σύμβουλος.
Αποφάσισα να συμμετέχω σε ένα πολιτικό φορέα που εκπέμπει υγεία, αισιοδοξία, μακρυά από πολιτικές του παρελθόντος, προσωπικές φιλοδοξίες, κομματικές γραμμές, οικονομικές ή οποιασδήποτε μορφής δεσμεύσεις.

Είναι μια πρόταση ενωτική, αδέσμευτη. Η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο τους αποτελεί εγγύηση ότι με συνέπεια και αποφασιστικότητα θα πάμε τη Σάμο μπροστά. Με το βλέμμα στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.

Σε αυτές τις κρίσιμες για το τόπο εκλογές δεν ζήτω απλά τη ψήφο σας και την υποστήριξη σας. Θέλω να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να εκφραστούν οι τοπικές κοινωνίες μας, οι πόλεις μας, τα χωριά μας που έχουν υποστεί υποβάθμιση, απαξίωση και εγκατάλειψη με ισχυρά συμβούλια ενεργών και δοκιμασμένων στον εθελοντισμό και στην κοινωνική προσφορά ανθρώπων. Σας θέλουμε όλους μαζί, συμμάχους. Έχουμε χρέος να σώσουμε τον τόπο μας. Μπορούμε να το κάνουμε. Ας ξεκινήσουμε….

Καρράς Ευάγγελος του Τιμολέοντα

Κατάγομαι από τους Μυτιληνιούς Σάμου. Είμαι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης( Κομοτηνή).

Μόνιμος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας. Διαμένω μόνιμα στο Πυθαγόρειο, είμαι παντρεμένος με την επιχειρηματία Ευαγγελία Πέρρου και έχουμε 2 παιδιά. Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την καλαθοσφαίριση. Πρωτοπόρος στην δημιουργία παιδικών ακαδημιών στο νησί, με μεγαλύτερη επιτυχία την αήττητη άνοδο της ομάδας του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ στην Γ´ Εθνική κατηγορία το 2011. Διετέλεσα πρόεδρος του σωματείου Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ.