ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Position: Υπ. Δημοτικος Συμβουλος

Η απόφαση μου να εμπλακώ ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας στην επανεκκίνηση του νέου Δήμου Ανατολικής Σάμου, πέραν κομματικών και ιδεολογικών αγκυλώσεων, έρχεται σε μια περίοδο όπου θα πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας, βασιζόμενες στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα.

Από τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές πρέπει να προκύψει μία νέα Δημοτική αρχή ευέλικτη και αποτελεσματική, που θα δώσει στους συμπολίτες μας ΑΝΑ.Σ.Α. και διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας, ανταποκρινόμενη στις αγωνίες τους.

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γεωργίου Στάντζου, ενός ανθρώπου ηθικών αξιών με μακρόχρονη πορεία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα, με τον οποίο μας συνδέει μακροχρόνια και ειλικρινής φιλία, δηλώνω παρών στην νέα αυτή προσπάθεια της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών ΑΝΑ.Σ.Α. (Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη),με σκοπό την συμμετοχή μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, προκειμένου να συμβάλω με εντιμότητα και ειλικρίνεια στην πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, υποσχόμενος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Με εκτίμηση
Εμμανουηλ Παν. Καρλοβασίτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος