ΓΚΟΛΦΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΑΝΘΟΥΛΑ)

ΓΚΟΛΦΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΑΝΘΟΥΛΑ)

Position: Υπ. Δημοτικος Συμβουλος

Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και ευκαιρία για δραστηριοποίηση των πολιτών.

Γεννήθηκα στη Κέρκυρα το 1982 από Σαμιωτες γονείς.Μεγάλωσα στο Παλαιοκαστρο Σάμου και ζω στον οικισμό της Χαραυγης (Κέρβελη). Αποφοίτησα από το ΕΠΛ Σάμου το 1999 και σπούδασα Νοσηλευτική στη ΣΕΥΠ Λάρισας. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού του ΕΑΠ με ειδίκευση Στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και τεταρτοετής φοιτήτρια του ίδιου πανεπιστημίου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων κ οργανισμών. Εργαζομαι στο Γ. Ν. Σάμου στο τμήμα της Αιμοδοσίας.Πρώην μέλος του Δ. Σ του Ν. Ο. Σάμου και ενεργό μέλος του.

Ο τόπος μας, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει την ανάγκη και την βοήθεια όλων των ανθρώπων του.Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ΑΝΑ,Σ,Α ….για το Δήμο της Ανατολικής Σάμου. Αυτή είναι μια ενσυνειδητη επιλογή μου, ώστε να δηλώσω παρούσα στην συλλογική προσπάθεια διευκόλυνσης και βελτίωσης της καθημερινότητας των συνδημοτών μου.