ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Position: Υπ. Δημοτικος Συμβουλος

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά διότι θεωρώ λάθος να είμαστε πλέον παθητικοί δέκτες αυτών που συμβαίνουν, πρέπει να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την ΑΝΑ.Σ.Α που χρειάζεται η Σάμος μας. Είπα στον εαυτό μου «φτάνει πια!» στο παλιό , δε μπορούμε να μένουμε πίσω ενώ όλα γύρω μας αλλάζουν, εξελίσσονται. Έχουμε τη γνώση , έχουμε την επαγγελματική εμπειρία να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας , για μας τους ίδιους αρχικά αλλά και για τα παιδιά που μεγαλώνουμε. Να κάνουμε υπερήφανους τους γονείς μας και να τους προσφέρουμε μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Συνέντευξη του υπ. δημοτικού συμβουλου της ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο Γιώργου Διονυσίου στη Σαμιακή Τηλεόραση 24/04/2019.

Γεώργιος Φ. Διονυσίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στη Σάμο την 1η Ιανουαρίου 1977,  είμαι γιός του Φώτη και της Γιώτας και διαμένω στη Σάμο. Είμαι παντρεμένος με την τραπεζική υπάλληλο της Τράπεζα της Ελλάδος, Μαίρη Πετρούσκα και έχουμε ένα γιο 10 ετών τον Φίλιππο. Σπούδασα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , Διοίκηση επιχειρήσεων και Οργανισμών, επίσης είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στον τομέα της ψηφιακής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Εργάστηκα επί σειρά ετών (15 έτη) σε τραπεζικά καταστήματα στη Σάμο και στο Καρλόβασι στη θέση του υποδιευθυντή και Διευθυντή. Το 2016 επέλεξα να αποχωρήσω από τον τραπεζικό κλάδο και να ασχοληθώ με την επιχειρηματικότητα.  Τέλος, έχω έντονη κοινωνική δράση λόγω της συμμετοχής μου ως πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Σάμου τα τελευταία 4 χρόνια, ως πρόεδρος στο Δ.Σ. του κέντρου πρόληψης και αγωγής υγείας Σάμου «Φάρος» και τέλος ως μέλος του συλλόγου εστίασης και ψυχαγωγίας Σάμου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά διότι θεωρώ λάθος να είμαστε πλέον παθητικοί δέκτες αυτών που συμβαίνουν, πρέπει να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την ΑΝΑ.Σ.Α που χρειάζεται η Σάμος μας. Είπα, στον εαυτό μου «φτάνει πια!» στο παλιό , δε μπορούμε να μένουμε πίσω ενώ όλα γύρω μας αλλάζουν, εξελίσσονται.  Έχουμε τη γνώση , έχουμε την επαγγελματική εμπειρία να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, για μας τους ίδιους αρχικά αλλά και για τα παιδιά που μεγαλώνουμε. Να κάνουμε υπερήφανους τους γονείς μας και να τους προσφέρουμε μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Ανανέωση – Συμμετοχή – Ανάπτυξη για τη Σάμο (Ανα.Σ.Α) με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Στάντζο , γιατί πρεσβεύει όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω με γνώμονα το συμφέρον του σαμιώτικου λαού και μόνο, γιατί το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από πετυχημένους και ικανούς ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν με πίστη και ικανότητα κάθε δυσκολία, γιατί αγαπάμε τη Σάμο με πάθος, γιατί ζούμε εδώ, γιατί είμαστε η Σάμος!

Σας καλώ να μας ακολουθήσετε!

Με εκτίμηση

Διονυσίου Φ. Γεώργιος