ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Position: Υπ. Δημοτικος Συμβουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Χατζημιχάλης, γιός της Πόπης και του Μανώλη, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσα στην Σάμο όπου και ζω μέχρι σήμερα. Τελείωσα το Πυθαγόρειο Λύκειο Σάμου και στη συνέχεια φοίτησα στο Α.Τ.Ε.Ι Τουριστικών Επιχ/σεων Ηρακλείου.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σπαζοκοίλη ,με την οποία διατηρούμε εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Σάμου και έχουμε έναν γιο τεσσάρων ετών, τον Κωνσταντίνο.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με τον τουρισμό το καλοκαίρι του 1989 σε ηλικία 14 ετών. Κατά την διάρκεια των Σπουδών μου στη Κρήτη, εργάστηκα σε δυο από τα μεγαλύτερα Τουριστικά γραφεία εκεί, αποκομίζοντας επίσης πλούσια εμπειρία.

Η αγάπη μου για την Σάμο με έκανε να αφήσω την σιγουριά της Κρήτης το 1998 και να επιστρέψω στη γενέτειρα μου. Έκτοτε ανέλαβα ως στέλεχος στο Samina Tours, το πρωτοπόρο στον τουρισμό της Σάμου Τουριστικό Γραφείο.

Tο 2008 ανέλαβα Εμπορικός διευθυντής για το Βόρειο Αιγαίο στην TUI HELLAS, θυγατρική εταιρεία του ομίλου TUI, του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον Κόσμο. Από το 2012 ο τομέας ευθύνης μου επεκτάθηκε στη Ρόδο και στη Καρπαθο, ενώ από το 2015 μεταπήδησα στην μητρική εταιρεία ΤUI GROUP ως διευθυντής αγορών, θέση που κατέχω ως σήμερα έχοντας υπό την ευθύνη μου πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Λέσβο και Θάσο.

Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών Πόλεως Σάμου τα τελευταία 3 χρόνια ενώ είμαι και ενεργός διαιτητής καλαθοσφαίρισης σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού Σάμου.

Υπήρξα ο πρώτος πρόεδρος του οργανισμού Τουρισμού του Δήμου Σάμου «ΔΟΤΟΥΡΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ».